Christmas time..

Alla julklapparna är i stort sett klara och julstädningen är klar och julskinkan står i ugnen.
Nu är vi redo för julen!! :)


Ljus och juleskum, ett måste såhär i juletider!


Fick en massa frukt från en "leverantör" på jobbet, mums!


Visst är våran julgran fin fin ?:)


Torsdag!

Internet har inte funkat på hela dagen, förrän nu!
Det är så skumt för ena minuten funkar det och nästa inte.

aja, sitter här i soffan och väntar på att flickorna ska höra av sig, då blir det middag och bio i Norrköping!
Imorgon jobbar jag, börjar kl 6 så efter bion är det väl bara åka hem och sova! Men det är min lediga helg så jag är ledig Lördag och Söndag :)

Puss o krams på er!

Onsdag!

Ingen bra dag/kväll.
Sitter med min dator i knät hemma hos mamma och pappa eftersom internet inte funkar hemma, har pratat med tele2 igen men jag vet inte vad dom ska göra för att det ska bli bra, förhoppningsvis kommer det någon hem till oss och kan hitta något fel att åtgärda. Jag tror det har något med uttaget att göra, men vad vet jag!

Känner mig nere och ledsen, och migränen jag har nu hjälper inte ett dugg. Ingen toppen dag direkt.
Livet är verkligen orättvisst som du själv sa älskling!

Nu ska jag inte sitta här och klaga!
Imorgon blir det middag och bio i norrköping med tjejerna på jobbet! Något att se framemot!

Maja mitt Charmtroll!

Hej på er!
Idag har jag spenderat min dag med lilla charmtrollet Maja!
Hon har varit hur go som helst, hon märkte inte när jag kom till dagis och jag stod och tittade på henne ett tag innan hon upptäckte mig... - Fiia skrek hon och kom i rusande fart med armarna utsträcka, lilla gulleplutten. Vi gick hem till mamma och åt makaroner och korv och busade lite och kollade på idol :)

Jag älskar dig bus Maja!



Vi myste under filten och Maja var tvungen att blunda när hon log :)


Jag fick en massa underbara kramar :)

15 December!

WOW, internet fungerar, Tack tele2.
Ja det fungerar, men inte riktigt som det ska. Vi har inte haft internet på flera dagar, ibland funkar det och ibland inte, väldigt störande som tex när man ska flytta pengar m.m...
Älsklingen ringde iaf och skällde ut dom, sa att vi inte tänkte betala förrän det funkar, det handlar inte om mkt pengar men betalar man för något så är det klart att man förväntar sig att det ska funka. Det har varit såhär mer eller mindre sen vi flyttade in.

Jaja, idag har jag jobbat sedan åkte vi och köpte julklapp till älsklingens mamma och sen hem och lagade mat. Det blidde pastasås med fläskfilé och champinjoner med pasta till det såklart.

Imorgon är jag ledig och då ska jag vara barnvakt till Maja, ska hämta henne på dagis vid halv tolv sen får vi se vad som hittas på, lite bus med charmtrollet är ju aldrig fel!

God Natt!

Jag tror att jag har kollat för mycket på skräck filmer...
När jag ska gå in i trapphuset står jag kvar tills dörren har stängt helt så jag är helt säker på att ingen har lyckats ta sig in och smyger efter mig, weird! :)

Anyway, nu har jag nyligen kommit hem från jobbet.
Sängen kallar, jag börjar nämligen kl 8 imorgon och vet ni vad ? min älskling ska ha bilen, så jag måste gå! Katastrof! haha på tal om det pratade M (på jobbet) och jag att vi skulle börja träna så en promenad till jobbet kanske är en bra början ? 

Sov gott!


Onsdag!

Tjoho!
Igår hade jag en hel dagmed min syster yster, vi åkte till Norrköping och shoppade lite sedan åkte vi hem för att kolla på film, wild child blev det! Den var faktiskt helt okej!
Idag har jag haft ljusparty här, vi blev inte så jätte många men det blev mysigt :)

Imorgon tänkte jag åka till min andra syster och Maja innan jobbet. Har inte träffat dom på länge och imorse ringde Maja och frågade om jag ville komma, - nej jag har inte tid, sa jag! - Vill du äta?, frågade hon då. Lilla sötnosen!

Jaja! Sussa sött!


Söndag 2a Advent!

Massagen i Onsdags var helt ljuvlig och välbehövlig, kände mig som en helt ny människa, men trött.

I Fredags efter jobbet åkte älsklingen och jag till lager 157 och shoppade åt honom, jag tvingade honom att köpa ett par jeans, dom var så sjukt snygga!
Igår var vi i Norrköping två gånger, först var vi där på dagen och handlade julklappar, försökte iaf, vi hittade inte till alla!
Sen åkte vi dit på kvällen med Anna och Coffe och kollade på bio, Twilight! Den var riktigt bra faktiskt!

Alldeles strax ska jag börja jobba. usch! jag är ju så trött idag! :(
Jaja, det är bara att se glad ut!
Kram på er!

Advent!

Idag fick jag hem mitt paket från panduro hobby, så min hemmagjorda adventsljusstake har äntligen åkt upp och två dagar efter advent har jag tänt det första ljuset, bättre sent än aldrig right ?:)
Såhär ser den ut iaf...


Utvilad!

Ursäkta mitt senaste inlägg, mådde som sagt inte så bra!
Nu mår jag mycket bättre, jag har fått sova ut lite så nu är lilla Fiia tillbaka som sig själv igen.

Jag har varit på jobbet och målat under dagen och sakta men säkert så börjar det lida mot sitt slut med hela renoveringen. Imorgon ska vi måla i den färgen vi ska ha, innan har vi rensat ut allt, tvättat väggarna, slipat skåp och en dörr och grundat typ 100ggr... det tar sin lilla tid men som sagt, snart är vi äntligen klara!


Min kära syster idag när vi målade, hon ser lite
sur ut men hon är bara koncentrerad :P