28 Februari 2007 - Tre år för oss!

I söndags fyllde jag hela 19 år,haha kraftigt! :) Fick en gymboll b.l.a så nu blir det till att träna magen på den :), så gott jag kan!
En hel del presentkort blev det också, och pengar!

Idag är jag ganska glad, det är vissa saker som hänt, som jag iof inte direkt kan berätta här
förrän allting är riktigt klart. Det är lika bra så! Men förhopningsvis så får vi besked imorgon så jag kan meddela då :) Jag är nervös, jag är ju den typen som intebrukar ha tur!

Det är 3 Månader kvar till studenten och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allt, både det som jag "måste" göra och det jag vill göra! Men det är väl bara försöka lägga på ett kol, och göra så mycket som möjligt, hur nu det ska funka!

Idag är det den 28e, Vilket är en speciell dag för mig och min älskling, eller speciell och speciell.. Vi har iaf varit tillsammans i tre år idag! det ni!

Ne orka sitta här och tjata om mitt liv idag! :)


Maja makes me smile!

Ja, Maja är den personen som får mig att le just nu. Hon har blivit så stor, snart är hon hela 4 månader och gör nya framsteg hela tiden  :)
Jag åkte til Linda i södertälje i Måndags och sen följde hon och Maja med hem igår, dom ska vara kvar hela helgen eftersom en viss person fyller på Söndag, Jag!

Mitt tangentbord är lite cp, alla bokstäver kommer inte riktigt med :/ weird

Jag är arg.
Det är så jag känner, mig! så jävla arg! Önskar att jag var en sån person som kunde strunta i om jag sårade nån annan ibland. Jag vill så gärna det här och du står i vägen! Även om jag behöver dig!
Jag är arg, på dig, och på världen, alla som säger till mig att det inte är rätt!
Vad vet dom ? det är väl bara jag som kan svar på vad som är rätt för mig ?
Känns som att du får det du vill ha, mig knuffar vi åt sidan.... Tar det sen!
Hatar det här, jag vet inte ens varför jag är här! Jag vill bort bort bort...

Lycklig ?

Idag är jag deprimerad, det började egentligen igår, eller kanske inte! Jag har väl varit deppig i flera månader nu. Jag har bara inte visat det. Det finns där i mitt bakhuvud, någonting som jag tänker på mer eller mindre varje dag, även om jag skrattar så finns det där! Jag hoppades på att du skulle kunna göra mig lycklig och jag vet att du kommer att göra det... Någon dag! frågan är bara om jag klarar av att vänta sålänge! Jag vill inte att de ska kännas såhär, jag vill att allting ska vara bra! Jag vet varken in eller ut längre! vill baa försvinna nu!

Yeah!

Jag har varit duktig och tränat idag så jag tycker jag gjort mig förtjänt av att handla lite kläder ;) Jag beställde lite från H&m.
Ne hoppa in i duschen nu så att jag kan träffa min sötnos sen.
Ha en trevlig helg allesammans!  ♥
fruktskål
Här ovan: En cool fruktskål från Pid, gå in på deras sida dom har mycket coolt.

Fredag!

Weeii, äntligen Fredag. Jag kom upp ovanligt tidigt imorse, hoppade ner i duschen och tvättade håret när det slog mig att vi har sovmorgon idag! så jäävla surt!..men men...
Vi har inte många lektioner idag, Inividuellt val, sen religion och efter det lunch sen är det projektarbetet, det är iaf roligt! sen ska jag iväg och träna med Madde och Zarah. Efter det får jag äntligen träffa min älskling! :)


                                              " My heart beat stronger now, Now you're by my side
                                                 I hold you tight, Please let me show you how
                                                We'll grab a ray of light, 'Cause now you're mine
                                               This is our time "


                                   ögon

 

Ute och Knallar i vinterkylan!

Jajjemen, Madde,Jag och Zarah var ute och knallade för en stund sen i denna kyla, 8 minus grader är det ute, och jag som har tappat bort min mössa, fick ta en gammal idag typ från 8an eller nånting. Den är riktigt ful men den värmer ju iaf.

Jag satt och kollade inne på Asos idag och hittade en riktigt snygg bikini, vill verkligen ha den! Det är nått fel på bloggen så jag kunde inte ladda upp bilden, gör det imorrn eller nått!

På tal om imorgon så kommer Matte hem, sen åker han tillbaka på Söndag för sista gången! Nästa Fredag kommer han hem för gott! Inget mer Mjölby.
 

                                                   kyss


Välkommen Fiia! ;)

Här är min nya blogg, och för er som inte känner mig, så ska jag förklara hur läget är för mig idag.
Jag bor just nu hemma med min familj eller a, alla utom min äldsta syster Linda som bor i Södertälje med sin man Krister och deras dotter Maja (3 månader). Resten av familjen består då av Mamma Pia, Pappa Ulf, syster Petra och bror Pontus.

Jag går sista året på Hantverkslinjen inriktning Textil och Design, där jag valt att göra en bröllopsklänning som projektarbete. Jag och tre tjejer till har också UF företaget Swinging Cherries, där vi syr kjolar inspirerade från 50-talet, inte för att jag är så förtjust i just den stilen men dom är riktigt stilrena, våra kjolar säljs på Sivletto uppe i stockholm och man kan även kontakta oss för att få sydd efter just sina mått, Ni kan nå oss på 
[email protected]

Min pojkvän Mattias och jag har varit tillsammans sen den 28 Februari 2004, och han bor just nu nere i lilla Mjölby där han går en lackerings utbildning. När han kommer hem får han fast jobb och vardagen kan börja :D. Vi har varit på jakt nu en längre tid efter en lägenhet men har inte hittat den rätta för oss än.

Jag umgås med mina vänner på fritiden, dom jag har. jag har en stor "kompis krets" men väldigt få jag umgås med intensivt och litar riktigt ordentligt på.
Jag har varit med om en del saker i mitt liv som fått mig att tappa självförtroende och jag klankar oftast ner på mig själv, tyvärr.  Mitt största intresse är inredning, sen kommer ju Mode och "skönhet" såklart!..

ja det var lite om mig själv, Nu ska jag ta mig en macka. Och hoppas på att ni kanske tycker att det jag skriver framöver iaf är lite intressant! Tack o hej!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!