Dagens outfit!

 

Klänningen är ny och kommer från åhléns, I love it! Leggins från Gina tricot och sandalerna från din sko, armbandet kommer nog från H&m.

Lördag!

Mår fortfarande illa sen igår, usch vad jobbigt det är! Jag sitter och lyssnar på mamma mia the movie soundtrack, försökte få med mig Matte att gå på bio och se den med mig (igen) igår, men han var för trötter, men han vill se den!


Satt uppe och pratade med en kär vän på msn inatt till halv fyra ungefär, jag var riktigt trött när jag la mig. Men den pratstunden var välbehövlig, Tack!!


Ne jag måste röra på mig, ska till mamma och fixa det sista med smörgåstårtan innan alla gäster dyker upp kl 14, sen börjar jag jobba 16-24 och imorrn 8-16 så det kommer bli glest med uppdateringar tills imorrn eftermiddag, hoppas ni står ut! :)

Mår illa!

Vi var på factory outlet förut, älsklingen skulle kolla på byxor men han hittade inga!.. På vägen hem körde han som en galning medans jag satt brevid och läste.. vilket jag inte skulle gjort för satan vad jag mådde illa.. Nu har vi nyss ätit tacos och jag trodde att illamåendet skulle försvinna, men icke! :(


Mamma mia!

Har ju glömt att berätta för er att jag var på bio med syster i veckan. Vi såg Mamma mia the movie. Jag var verkligen inte sugen på att gå på bio och jag var trött och "deppig", men jag följde med iaf och det är jag glad för. What a movie, en riktig feel good film.. jag blev så glad av den. Egentligen brukar jag inte tycka om "musikal" filmer men denna måste ni ju bara se, jag vill se den igen ;)

Här får ni se trailern.

Dagens Outfit!

Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning efter ett träningspass på Nautilus. Madde och jag har bestämt att vi ska bli nyttiga, och träna massor, vi får väl se hur det går.


 

Kjol och tröja kommer från H&m såklart. Leggins från Gina tricot och sandaler från din sko (tror jag) Klockan kommer från Regal och halsbandet är köpt i Turkiet.


Shopping Shopping..

Idag blev det en sväng på stan, som vanligt. Hittade en fin klänning inne på åhléns, är dock osäker på om jag verkligen ska ha den, men eftersom det bara fanns en kvar i min strl så la jag undan den till imorgon.

Hittade ett par så snygga skor också som skulle passa till klänningen jag ska ha i Göteborg, jag blev käär. Dock var dom lite väl dyra för att användas en kväll men jag hittade ett par liknande som var lite billigare! :)

Här får ni en bild på det jag handlade i Stockholm igår.. ( lite har ni ju redan sett )



Första jeansen från vänster, Fornarina, dom andra jeansen och den svarta farfars tröjan kommer från H&m och den lila tröjan från Bik bok.

Dagens outfit



Idag har jag på mig mina nya kläder som jag inhandlade igår. Tröjan från Bik bok och jeans från H&m.
Sen såklart mina pumps från Wedins och klock från Regal.

Nu ska jag äta lunch med
Madde!
Pusselipuss

Stockholm..

Idag har jag haft en anledning till att det inte blivit något inlägg.. jag har nämligen varit med min syster uppe i Stockholm, kom hem för en liten stund sedan, bilens hellyse ville inte funka på vägen hem så vi fick ta det lugnt.
Jag skriver mer imorgon för nu vill jag krypa ner i sängen hos min älskling!

Pusselipuss


Ny bloggdesign!

Jag har skaffat ny bloggdesign, tycker ni om den ?
Det är fortfarande lite rörigt och lite små justeringar hit och dit, men det är så mycket med alla dessa html koder så just nu orkar jag faktiskt inte göra klart allt.

Nu har jag bestämt mig iaf, jag ska bli en seriös bloggare, ska blogga ofta nu, försöka lägga upp lite dagens outfit m.m.
Så jag hoppas på betydligt fler kommentarer från er ;)

Nu är det sängen för mig!
Pusselipuss!

Grattis Lillebror!!

Jag måste ju passa på att gratulera min lillebror som klarade uppkörningen idag! :)Vi höll på och diskuterade vem som skulle få körkortet först. Jag klarade det.. med två månader! Men han fick oxå sitt kort till slut, min lillebror är STOR nu :)

woork

Ville bara kika in och säga hej och hej då. Ska alldeles strax kila till jobbet, slutar 22 ikväll!
Puss på er!


Gratis är gott..

Gratis är gott eller hur är det man brukar säga ?!

Många bloggare skriver om dessa gratis sidor som tex..
Gratisgen.se som går ut på att värva medlemmar, få poäng för att sedan få en pryl hemskickad. Nu har jag precis blivit medlem på en annan sån sida som jag tycker är bättre, då behöver man inte bara värva andra, utan man får poäng för saker man köper på tex ellos, resor m.m.. så det rekommenderar jag. När du har fått ett visst antal poäng får du välja presentkort på tex, Gina tricot, Siba m.m
För att bli medlem klickar du här.

Söndag natt

Usch det värsta med att ha körkort är nog att köra in bilen i det "lilla" garaget som vi har, usch! En vacker dag kommer jag ta sats och köra in i väggen, jag lovar er!

Jag är nyligen hemkommen, ne kom hem för en halvtimme sen. Har varit och jobbat och sen stod jag och pratade med snälla Madde som hållit mig sällskap i en sådär två timmar :) Hon är snäll hon... Vi pratar massor om gbg resan, längtar massor! :)

God natt!


Lördag!

Igår kväll åt vi middag hemma hos min familj, dock var inte pappa och en av mina sytrar hemma men det blev lyckat iaf.
Sen på kvällen ringde en vän/arbetskollega till Matte och ville att vi skulle komma på fest hos honom så det gjorde vi, det var roligt, vi träffade en massa nytt folk! :)  Pojken min blev full men jag var nykter, jag agerade "fyllechaffis"...
Vi försökte övertala Mattes kompis och hans tjej att följa med oss utomlands, får se hur det går :P

Ikväll blir det kräftkiva med älsklingens familj ute på landet, det ska bli trevligt! =)
Vad gör ni en dag som denna ?


Ge mig jeans som passar!

Jag älskar tunikor och leggins men hur snyggt är det inte med ett par snygga jeans och en fin tshirt ? Jag har problem att hitta jeans, jag hittar alltid jätte många snygga men aldrig några som passar på min kropp, det är såå typiskt.

Jag har bestämt mig för vilken klänning iaf, det blev nr 4, känns som den är mer "jag", en av mina favoriter var dock nr 2 men den var så låg i ryggen så den skulle bli svår. Skor har jag letat efter överallt men inte hittat några :( Kommer väl sluta med att jag får ta mina vanliga svarta pumps.

Måste försöka ta mig ner till polisen och fixa nytt pass.. jätte kul! not!
Här sitter vi och planerar en resa och så går mitt pass ut nu i Augusti, jobbigt, Men det var ju tur att jag kom på det iaf så man inte står på flygplatsen med ogiltigt pass...

Krams Krams


Tisdag

Mina hormoner spelar mig ett spratt för idag är verkligen ingen bra dag!
Irriterad är jag också på vissa människor, eller mer arg och besviken kanske!
Anyway, ska hoppa in i duschen nu sen ska jag iväg och jobba några timmar, efter det ska jag nog ner på stan, kika efter skor och in och prata lite med dom på resebyrån.

Kram från mig


Paarty På G!

Om allt går vägen så ska Madde och jag åka ner till en vän i Gbg och festa lite.
Vi hade tänkt gå till avenyn och jag har hört att man ska vara lite finare klädd där, därför tänkte jag införskaffa mig en ny klänning, men nu är det så att jag har beslutsångest.

       


Som sagt, Beslutsångest! Vilken tror ni passar bäst på mig ?;)

Life..

Egentligen borde jag sova nu, men jag tänker på tok för mycket för att jag ens ska kunna blunda just nu.
Jag funderar på livet, på vad jag vill göra och hur jag vill ha det, funderar på att börja plugga igen, men då är ju nackdelen att man ev behöver flytta och jag har ju min karl här... vill inte flytta ifrån honom, samtidigt som jag vet att om jag inte börjar plugga nu kanske det aldrig blir av. Egentligen vet jag inte ens vad jag vill göra för något... :(

Ne känner mig bara deppig just nu, Jag tänker så mycket på framtiden att jag liksom glömmer att leva i nuet.
Och när jag tänker tillbaka så saknar jag de tiderna och undrar varför jag inte trivdes med livet som det var..

You can say you love me, that I'm your perfect crush
how it hurts to need someone that much
you can swear you mean it, but that ain't good enough
cause when a man loves a woman it is all in his touch
Celine Dion - In his touch

Nyttig, nyttig, nyttig...

Nu ska mitt nya liv börja, undra hur många ggr jag har sagt det ?! Hm
Idag har jag iaf varit nyttig och jag är precis hemkommen från ett träningspass på Nautilus, Så nu sitter jag här och äter fil med dinkelflingor och banan, riktigt gott faktiskt! Flingorna kommer från Nillas Ekologiska butik som ligger på Drottninggatan. Jag är bra sugen på den där iskalla Colan som står i kylen just nu men NEJ! nyttig var ju ordet!!



Biiio igen

Igår åkte jag, Madde och min syster till Norrköping där vi gick på stan en stund innan vi mötte upp Madde V och Elin för att gå och äta middag. Det blev en tapas resturang, jag tog pasta med fläskfile och champinjoner, mums! det var hur gott som helst. Sedan var det dags för Bio, det blidde Hancoock med Will Smith, den var bra!

Påvägen hem försökte jag ta det ganska lugnt, det regnade och var kolsvart, inte ens med hellyset såg jag speciellt bra, den våta asfalten suger ju upp ljuset. Först körde jag på en groda/padda sen fick jag tvärnita för två vildsvin, det var riktigt läskigt för jag trode verkligen inte vi skulle hinna stanna, när vi närmade oss stan slappnade jag av lite och vips så springer det världens största råtta på vägen, som jag råkade köra på, hann inte reagera! usch vilken djurmördare jag är :(

Regnig Tisdag

Här var det längesen jag skrev, Jag har inte haft någon ork eller känt att jag har något som jag velat dela med mig av.

Våran lilla semester iaf var hur skojj som helst, längesen jag bara njutit så av livet. Underbart!

Nu är jag iaf tillbaka och just idag känner jag mig lite deprimerad, jag hoppas på att det är pga vädret.
Jag ska nog till min syster och Maja ett tag,har jobbat så mkt senaste tiden så jag har inte träffat och umgåtts med dom.


.