Jag trodde våren var här!

Imorse var det sol ute, sen blev det mulet, efter det regnade det lite, och sen kom det hagel, och fy satan vad det blåser ute.
Vad är detta ? Jag trodde att våren var påväg, men på nyheterna säger dom att det ska bli snö igen, Usch! Vi är så trötta på det här nu vill vi ha vår, klarblå himmel med sol som lyser, grön mark och träd.

På Tisdag börjar vi flytta in, Matte och jag! Det ska bli skojj men jag har fortfarande inte packat klart, oh!! det är så mycke grejer så jag vet inte vart jag ska börja!

Har bytt nummer förresten, för er som inte visste! :)


Åh, Vackra vårväder!

Nu känns det att det verkligen är vår! Solen skiner, fåglarna kvittrar och man ser asfalt, älskade asfalt :)

Idag var det utbildnigsmässa, så man kan säga att vi slutade 10, men vi skulle sy klart våra kjolar till imorgon på UF mässan så vi var i skolan några timmar extra.
Evelina och jag gick från stan till skolan efter mässan idag, gud så skönt med solen som lyste, nu kanske man kan bli lite piggare och gladare då!

Var på stan med Zarah också, köpte lite fin fint till lägenheten också! :)

Tack för idag slut för idag ;)

Mary J Blige feat u2 - One = London April 06

Ja den låten får mig verkligen att tänka tillbaka på London. Jag, Petra och Madde lämnade den "sena" vintern i Sverie och åkte till London där gräset faktiskt var grönt!
Shopping, party och en massa skojj, det var våran resa! My god vad kul vi hade, vi skrattade i bilen hela vägen till flygplatsen, men jag har inget minne av vad, hehe!
Vi blev erbjudna ett modelljobb av mtv också.

Vi var påväg ut från H&m när en tjej kom fram till oss och sa att hon stått och iaktagit oss ett tag och undrade om i ville gå som modeller för topshop och några andra under en mtv gala, Haha vi kollade på varandra och tänkte att hon kanske pratade med någon bakom oss men nej, vi förklarade att vi inte bodde där och hon såg besviken ut men sen så undrade hon om vi var i London ofta, nej sa vi och gick! vi trodde ju att hon skojjade!
Vi skrattade bort det hela dagen, sen kulle vi på bio "Take the lead" och medans  vi väntade på att den skulle börja gick vi och kollade lite runt omkring, och fick sedan syn på en folkmassa med avspärrningar, poliser och en hel del fotografer, spännande tänkte vi!
Nån kändisgala var det iaf, dock inga vi kände igen! men där var hon. På röda mattan stod tjejen vi pratat med!
haha hon kanske inte skojjade med oss iaf!

Det hände så många sjuka saker under den resan, och när jag tänker tillbaka på det så måste jag bara le, saker som inte går att beskriva saker som vi sa och gorde som var så jädrans kul!...åh jag vill tillbaka!

image22     image23  image24


Trötter, dumma söndaaag!

Runt 11 igår kväll fick nån för sig att vi skulle åka till Norrköping, vilket vi också gjorde!
Det blev ganska segt speciellt mot slutet där när vi alla var riktigt trötta.
Vi kom hem runt halv 4 och Matte och jag la oss på direkten, knappt att vi hann säga godnatt innan vi somnade.
Matte sov länge idag, inget ovanligt iof. Jävla sömntuta till kille jag har. Men jag brydde mig inte om att väcka honom utan jag tog en stund för mig själv.

Mor och far höll på att rensa en massa, och min mössa kom fram :) har letat efter den hela vintern och självklart att den kommer fram nu, när den inte behövs längre!
Jag har också varit lite duktig idag och tvättat alla nya lakan och så och packat lite!
sen blev det jobbigt :P då tog jag en paus i soffan och satte på en film " En geishas memoarer" efter det orkade jag nog ingenting mer, fy satan vad trött jag är!

Natti Natti

MovieNight

Javisst,
Fredagsmys blir det nu, bänkad ramför tvn med lite chilinötter och den bästa filmen just nu, Take the lead. en underbart bra film! :)

image18

Love Can build a bridge

Wohooooooo! Just want to scream!
Idag är jag glader, och är kär upp till öronen, Matte ligger och sover i min säng nu, Han är nog helt slut efter denna abetsvecka, han har slitit hårt och jobbat över en hel del, min sötnos! Jag ska väcka dig med en redig kyss sen.

Idag har jag vart i skolan, Oj oj Kors i taket! Ja och jag var där heela dagen också. wow! Det var skojj faktiskt och jag är så supernöjd med min "weddingdress" som jag syr som projektarbete, fan den är hel fin ju! kulle tro att det är det första plagget jag syr som jag faktiskt är riktigt nöjd med! Well done Fiia. Men jag är inte riktigt klar än, men nu ser man iaf att det är en klänning.

Sen blidde det en tripp till Norrköping också, Jag, pappa, Matte och Lajtan. Vi skulle ju hämta våra vackra soffor och jag lovar er, det var väldigt nära att vi inte fick in dom i kärran, fy fan! Men vi pressade, så vi fick in dom tillslut!
Sen åkte vi hem och käkade Tacos Mm.. my favorite!

sen har jag setat här och försökt fixa till min blogg, men orka.... fan det blir bara fel iaf så det är lika bra att jag låter bli så att jag inte förstör det jag redan gjort!

Oh, höll ju på att glömma! I måndags var jag och kollade på lägenheten igen, tänkte mäta lite och så. Då fick ja syn på två nya våder i köket, alla som är insatta i tapeteroch inrednng brde veta att tapeter bleks! det går inte att sätta upp ett par tapeter och ha dom där i 5 år och sätta upp nya våder och tro att det in te ska vara någon sillnad,
hursomhelst jag ringde ner och "klagade" och igår fick matte och jag välja nya tapeter, tack och lov för det!

Äntligen, Snart flyttar vi!

Vi har skrivit kontrakt så om bara 3-4 veckor så flyttar vi!
Pojken och jag har varit på jakt efter några tapeter och jag har hittat min favorit, dock lite väl dyr! Den är från Sandbergs och kostar 460kr/rullen, och jag skulle behöva betydligt fler än en rulle, så det får väl bli en annan gång, just nu är det annat som man behöver lägga pengarna på!.. Förra veckan köpte vi säng, och i Fredags åkte vi och storshoppade på Ikea så det blev några tusen där, inte nog med det så var vi i Norrköping igår, åkte dit för att kolla på tapeter på bauhaus rea, men det slutade med att vi köpte en soffa på Rum, men vi hade redan bestämt att vi ville ha en sån men inte att vi skulle köpa den just då, men det fanns bara en kvar i lagret så vi slog till på den!

Ikväll ska vi åka till lägenheten och mäta lite så att man vet hur mycket tapeter som går åt! Då kan mor och far passa på och kolla in nya lyan :) Åh vad jag längtar!

image12

Sandbergs lila tapet simon, 460:- / rulle, finns också i färgerna vit, grön, gul, brun och svart
www.sandbergtapeter.se