Semester trip...

Ja nu är det dags! (imorgon)
Kl 6 imorgon bitti styr vi mot västkusten, ska bli härligt att komma iväg!
Ni får klara er utan mig ;)  Puss puss!

Söndag

Tjolahopp!!...
Idag har vi städat och tvättat som aldrig förr, fy fan så det såg ut här hemma innan, och alla pantburkar ska vi inte tala om!
Nu är det iaf gjort, bytt sängkläder m.m.. Längtar tills det är dags att lägga sig.
När jag var liten så skulle vi alltid städa våra rum på söndagar och sen bäddade mamma rent med nya lakan, sen på kvällen så badade man i badkaret precis innan läggdags. Finns det något bättre än att lägga sig nyduschad med blött hår i rena lakan ? Underbart! Det ska jag göra ikväll, då kommer jag sova underbart!

Maten står i ugnen nu, Flygande Jakob blev det. Känns som en riktig slappar dag idag!
Kanske skulle hitta på något med Macce och Madde sen, i övermorgon åker vi! Längtar!

Det var nog allt från mig!
Pusselipuss

Underbara Fredag!

Vad härligt att solen tittar fram idag!
Ikväll är det grillning som gäller, det låter som vi blir några fler än det var tänkt från början men det är bara roligt, ska nog ner till bolaget och köpa några cider kanske, eller något gott vin :) är man ledig så är man!.. fast jag jobbar iof imorgon.

Igår var jag nere på Saab och bad dom kolla något på bilen.. pojken har koll. Som jag har förstått det så är det något som är fel på den årsmodellen vi har, och om manåker med det och den går sönder så kan hela motorn gå sönder, och det är ju inte bra! Så på Måndag ska bilen in på verkstaden och byta ut/uppgradera vevhusventilationen eller vad det hette.
Perfekt ju, dagen innan vi åker :)

Nu på dagen slutar älsklingen tidigt så det blir nog till att åka ut till hans föräldrar på landet ett tag.
Hoppas att vädret håller i sig!

Myyyys

Jag njuter av livet....
I förrgår jobbade jag 8-16 och när jag slutade åkte älsklingen och jag ut till Zarah och Forss ö, där lagade vi tacos. Sen kom några andra vänner ut och tillslut blev vi faktiskt några stycken. Lite senare på kvällen blev det till att bada och basta.
Älsklingen kunde tyvärr inte vara kvar sålänge  för han skulle upp och jobba kl 5, men jag hade trevligt iaf... sen sov vi kvar där några stycken!


Imorgon åker mina föräldrar till Malmö så på Fredag ska älsklingen, jag och några vänner låna huset och grilla o sådär, hoppas på fint väder. På Tisdag åker vi med Macce och Madde till västkusten, vi har hyrt stuga och planerat en tripp till Gekås ullared.


Fredag

Tänkte bara visa vad jag har på mig idag, roligt va ?!
Blir antagligen ombyte till kvällen sen.. Fiia har svårt att hålla sig till en outfit om dagen :P
Men här har ni iaf!

 
 

♣ Linne, Gina tricot
♥ Jeans, Lee
♥ Halsband, Snö of sweden
♥ Armband, H&m

Sommarfint hår!

Min vän Elin som går frisör linjen i norrköping har varit här idag, vi har färgat mitt hår, eller gjort slingor. Det blev ingen större skillnad mer än att det blev lite ljusare, ser lite solblekt ut! Jag blev nöjd iaf och det är ju så det ska vara!


(Tror blixten på kameran gör håret lite ljusare än det egentligen är)

Underbart

Åh vilken underbar dag jag har haft, Maja är verkligen den bästa. Att spendera dagen med mina systrar och Maja är precis vad jag behövde, nu har jag ny energi! :) Bilder från dagen kommer ikväll....

Ska alldeles strax umgås med pojken lite, får se vad vi hittar på!
Jag ville bara tipsa er om en låt, Jag vet, det är en depp låt men idag är jag happy så det spelar ingen roll!

Usher - Seperated



Torsdag!


Jag har fått sova läänge idag, såå skönt! Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag hämta bilen på älsklingens jobb sen ska jag till mamma och hämta Majas bilstol och sen ska vi åka till Sagostigen eller vad det heter.. :)

Det gick bra o stänga igår (tror jag) ingen har ringt och klagat iaf!

Nu måste jag kila. Pusselipuss!



  

Onsdag

Åh vilket sommarväder det är idag, hur skönt som helst, Dock sitter jag inne och väntar på att Zarah ska höra av sig, vi och Maria tänkte nämligen åka ut till ön och sola men våran bil vill inte starta och Mattias har deras bil just nu.
Får väl se om jag hinner följa med dit, jag börjar jobba kl 16 idag. Det är första gången jag ska stänga själv, men det går nog bra, hoppas jag!


Såhär ser jag ut just nu iaf!
 



 

♥ Tub top, Gina tricot
♥ Shorts, H&m
♥ Bikini, H&m
♥ Flip Flops, Lacoste




 


Igår

Dagen igår blev inte så tokig iaf..
Blev lunch med Maria och sen bestämde vi att vi skulle gå på bio så jag, Madde, Elin, maria och hennes kompis Rasmus åkte till Norrköping på kvällen för att äta middag och gå på bio, "The happening" kanske inte världens bästa film men den var ju inte dålig.

Kom hem strax innan halv tre inatt och så upp och jobba kl 8 imorse, men jag kände mig inte så trött då, det kom nu när jag fick sätta mig ner, tur att jag jobbar kväll imorgon, då får jag iaf sova lääänge!


trååkigt..

Trååk Trååk....
Vad gör man en dag som denna ? tänkte om någon kanske ville äta lunch med mig men alla jag hört av mig till är ju så upptagna :(  får väl se om jag får i mig något.

Tänkte åka och träna men jag orkar inte just nu, tränade magen lite på min gymboll. Jag vägde mig förra veckan hemma hos Zarah och Forss... fick nästan en chock! Ja jag har gått upp i vikt och inte så lite heller. Nu ska dessa extra kilon bort... pojken får följa med till gymmet ikväll.

ne.. vad ska man hitta på..?
Blogga lite kanske ?.. hehe



Måndag!

Idag är jag ledig så självklart ska det regna, det verkligen öser ner!
Jag blev väckt av pojken imorse, han hade försovit sig och ville ha skjuts till jobbet, som en zombi tog jag på mig och satte mig i bilen...06:30.. min lediga dag, men jag la mig i sängen och sov två timmar när jag kom hem ;)

I Fredags jobbade jag 8-16, det var lite kaos, dom asfalterade utanför och kunderna kom inte fram med bilarna m.m.. jag var helt slut när jag kom hem, sov i soffan nån timme sen åkte vi till mamma och grillade sen var det bara åka tillbaka till jobbet för ytterligare nån timmes arbete. På kvällen var jag med Elin, vi åkte runt och poppade musik.
Halv 2 fick jag blunda för natten.

Kl 8 i Lördags gick jag upp, vi skulle på saab träff i Köping, det var väl sådär ganska några bilar och för många timmar men tiden fördrev jag med Elin och Madde, när vi kom hem sov vi en liten stund, sen åkte jag till Elin och vi gjorde en bra skiva, sen kom Madde, då satt vi och pratade lite, sen åkte vi ut och poppade!

Igår jobbade jag bara i stort sett. skönt att vara ledig idag!
Någon som vill hitta på något ?.. Bio?


Torsdag...

Zarah hörde av sig till mig vid lunch ooch frågade om jag ville komma och grilla med henne och Mattias, och sagt och gjort, det var mkt trevligt. Vi satt en stund i solen efter det.

Sen ringde maria och elin så vi skulle hämta upp dom, meningen var att vi skulle åka och köpa glass men så blev det inte, det blidde en roadtrip till Eskilstuna. Vi spelade hög musik och sjöng med. Shoppade lite och var sådär glada som man ska vara. Tack för en trevlig eftermiddag flickor!!!

Imorgon ska jag jobba. 8-16, sen vet jag inte vad som sker, det märks!
God natt!!..


Onsdag!



Igår var jag lite ledsen och allt gick fel, så när jag kom hem från jobbet igår kväll så hade min älskling en present till mig, så gulligt av honom. Det var en jättefin ljus lykta som passar alldeles utmärkt i sovrummet. ( bilden )
Jag älskar dig sötnos!


Idag är väl inte den bästa dagen heller, känner mig lite nere fortfarande men kl 16 ska jag börja jobba men det är bara till 22 idag, får se hur det går, igår blev ju allt bara fel! Imorgon är jag iaf ledig, det är välbehövligt!