I´m alive!

Har inte skrivit på länge I know, men jag har jobbat en del och i Lördags var det 50 års fest, älsklingens pappa var det som fyllde denna gång och av oss fick han en ölmaskin, tror han blev nöjd.

Idag har jag för en gångs skull varit ledig så jag passade på att åka till lager 157 med min syster och älsklingens syster. Jag köpte ett par jeans, tre tröjor och underkläder från Frank Dandy, sen när vi kom tillbaka till stan skjutsade jag syster till jobbet och sen åkte älsklingens syster och jag till inter sport och där shoppade jag ytterligare, denna gång en jacka!
En stor och tjock jacka, ser ut som en michelin gubbe i den så jag lär ju inte frysa iaf.

Kan bli glest med uppdateringar fram över. Kommer att jobba en del och så fyller Maja hela två år i helgen! :)
Men kika in lite då och då!

Kram från mig!

My Hair..

Min frisör brukar alltid ha fullt upp så vill man klippa sig måste man vara ute i god tid, så i förrgår ringde jag och tänkte att jag kanske skulle ha turen att få en tid inom 4 veckor och till min stora förvåning hade hon en tid redan igår.
Ibland är det tur att man jobbar kväll för tiden var på förmiddagen! Nu känns mitt hår fint igen, jag toppade bara så det blev ingen förändring direkt!



Den bästa...

Kommer ni ihåg detta inlägget ? Jag köpte den lilla boxen.
Mascaran från ysl är den bästa som jag provat hittils, jag älskar den. Man får verkligen långa fina fransar utan att den klumpar sig, det ser naturligt ut, precis som jag vill ha det! Tummen upp för ysl mascara!


Amy..

Länge länge har jag velat ha en film som heter Amy, såg den för väldigt många år sedan och fastnade direkt. Förra veckan sa min syster till mig att hon hade en överraskning, hon hade beställt filmen till mig :) Vilken underbar syster jag har, så ikväll ska vi se på den o äta dipp och morötter. om jag håller mig vaken vill säga, var uppe kl 5 imorse och jobbade till 16.


Står att det är en komedi men det ärdet verkligen inte, DRAMA

Det blev fint!

Jag är helt slut, och huvudvärk har jag också! Idag har jag städat och då menar jag verkligen städat sovrummet, dammsugit bakom byrån och dammat överallt skurat m.m
Så jag tyckte jag var värd att köpa mig en liten blomma, fick bli en murgröna, min favorit! Köpte även två stycken ramar till två bilder från Turkiet.
Se så vackert det blev :)





I did it...

Nu har jag klickat hem den där underbara lampan som jag har gått och suktat efter, den ska äntligen få en plats i mitt hem =)  279 kr från Ellos.


Söndag Natt!

Tjoho...

Kl 19:30 träffades vi tjejer från jobbet för att fixa med schemat och efter mycket prat, skratt, förvirringar m.m så är vi äntligen klara, fyra tjejer och en bag in box vitt vin säger sig ju självt, det kan ju inte ta annat än tid.

Nu ska jag snart ta och knalla hem, sitter fortfarande hos syster yster.
Jobbat idag och sen var vi hos älsklingens mormor och fikade o sen fixat med detta så nu är jag trötter... skönt att jag är ledig imorgon, men då ska det städas!

 God natt!


My life

Vet inte om jag skrivit att det hänt lite grejer på jobbet ?! vill inte gå in på detaljer men saken är den attvi ska göra om shemat.. så chefen ska på Söndag bjuda på vin och mat från Rhodos så vi kan få sätta oss ner i lugn och ro för att fixa shemat, snällt va ?  Så syster och jag ska inhandla lite vin idag!

Annars sker det inte så mkt i mitt liv, strax ska jag iväg och fika med Syster och Madde v, och kl 16 börjar jag att jobba.
Imorgon ska älsklingen och jag till Norrköping när han slutat, växla pengar och köpa present till hans pappa som fyller 50 nästa vecka, sen på kvällen blir det att fira älsklingens syster! och Lördag och söndag är det jobb som gäller....


Jag i lobbyn på hotellet i väntan på bussen till flygplatsen!

Onsdag!

Idag är jag ledig och just nu sitter jag hemma hos min syster och lyssnar på julmusik, ja en aning tidigt faktiskt men har ni tänkt på att det bara är 10 veckor exakt kvar till Julafton idag ? Jag längtar massor, snart får man ju börja julpynta.

Anyway, vi sitter och väntar på att Mella, en kompis ska hämta oss så ska vi äta lunch! :)

Pusselipuss!

Hemma igen!

Nu är jag hemma, vi kom hem igår morse. Vi har haft det varmt och skönt, en sådär 28 grader i skuggan vid tre på eftermiddagen ;) 

Nu ska jag till syster och äta lunch, sen blir det jobb 16 - 24.
Kram på er


Här är vi påväg in till stan, vi ska gå på marknad :)

Turkiet, Here I come!

Tjoho!

Här kommer en sista uppdatering från mig innan vi sticker till flygplatsen. Det har varit lite fullt upp hela veckan så det ska bli skönt att bara ta det lugnt :)
Nu har jag precis varit och firat kusin som fyller 1 år, har mellanlandat hä hemma och packat ner det sista och nu ska jag hem till mina föräldrar och fira mamma som också fyller år idag! :)

Vi hörs om en vecka ;)
Pusselipuss

Jobb!

Imorgon var det inplanerad tjejkväll hemma hos Madde v som snart fyller år. Jag hade sett fram emot det men det har dykt upp lite grejer på jobbet så tyvärr måste jag jobba 16-24, super skojj att jag får jobba men synd att det skulle vara just när Madde skulle firas! men sånt är livet.

Imorgon 9:30 ska jag iaf vara på Majas dagis, det blir sång och lek och massa skoj, det är vad dom kallar "skördefest" och barnen har bakat m.m.. Blir nog roligt.

Kan bli glest med uppdatering imorgon så då vet ni varför!

Puss från lilla mig!


Packar..

Hur många bikinis, baddräkt eller badshorts brukar ni ha med er när ni åker utomlands 1 vecka ?
Jag har iaf plockat fram mina favorier och det blev 7st,lite många kan man tycka men man måste ju ha så man kan variera.:)


Sjuk Humor!

Hann aldrig skriva ett inlägg igår, Syster och jag var i Norrköping och växlade pengar, gick lite i affärer och åt Thai mat innan det var dags att åka hem och jobba, vi jobbade tillsammans igår, alltid skoj!

På vägen hem..
Jag - När man är flygrädd så ska man lära sig allt om planet, så fråga vad du vill så kan jag svaret.
Syster - Okej, hm... Varför är det alltid så kallt på planet ?
Jag - Jo men det är ju bara för att man ska uppskatta värmen sen..

Jag skrattade så mycket så tårarna rann, höll ju nästan på att köra av vägen. Egentligen var det ju inte sååå roligt, vad sjuk humor man har när man är trött ;)

Moving Mountain

Idag har jag jobbat och ätit middag hemma hos mamma och pappa :)
Nu har jag ganska så nyligen kommit hem, har varit på jobbet och hållt syster yster lite sällskap och sen skjutsade jag hem henne och hamnade här!  Imorgon bitti ska vi åka till Norrköping, jag ska växla lite pengar och sådär, nu är det bara 3 dagar kvar :) Längtar!

Har för övrigt gått och skaffat mig en ny favorit låt,  så ser ni en 9-3 aero (silver) som åker runt och poppar så är det bara lilla Fiia som lyssnar på Usher - Moving mountain med volymen på max ;) det är ju så det ska vara!