trött...

Idag brast det för mig, bägaren rann över och jag kom hem till mamma gråtandes efter jobbet. Jag är så sjukt trött och stressad, har kört 110 procent på tok för länge, mitt problem är att jag inte kan varva ner. Det är något jag måste lära mig, att bara vara, annars kommer jag "gå in i väggen".  Älsklingen har varit snäll o bokat in oss på massage på Onsdag, vilket känns så välbehövligt just nu!

Imorgon blir det tio timmars pass för mig, skulle jobba 16-22 men det blev ist 6-16, hur jag nu ska orka med det, återstår att se! Nu ska jag forsätta mysa med min älskling!! :)

Krams Krams!




Work work..

Jobb jobb jobb... det är vad jag sysslat med senaste tiden! Jag klagar inte men igår åkte jag till jobbet direkt när jag vaknade så jag var där till 11 sen kom jag därifrån 23, så jag var lite trött, Idag har jag bara jobbat 15-22:30 och imorgon är det 07:30-16:00 som gäller, sen jobbar jag kväll på Måndag och sen är jag äntligen ledig :D..

Ne vad gör man ? älsklingen är på fest och jag sitter hemma hos mina föräldrar :( trååk!
Kanske ska åka o tanka bilen :P finns liksom inte så mkt annat att göra! Mjo så får det bli!

Imorgon är det 1a advent :)
Krams Krams


Deppig!

Känner mig lite deprimerad, vet faktiskt inte varför, har ingen anledning till att vara ledsen. Men jag känner att jag bara skulle vilja vara hemma, lägga mig i soffan och gråta ut, jag har klumpen i halsen. Men jag ska försöka hålla ut, ska strax åka till jobbet så jag kommer hem om lite mer än 10h då får jag iaf krama min älskling.
Det värsta med att jobba kväll är att vi går om varandra, älsklingen och jag, när han går upp då sover jag, när han kommer hem har jag precis börjat jobba och när jag kommer hem då sover han :(

Nej jag ska försöka vara positiv, Jag är ju iaf ledig på Tisdag och då blir det Ikea med tjejerna från jobbet. ska försöka köpa grejer till tvbänken jag ska bygga och så hoppas jag att mina grejer från
Panduro hobby kommer så jag kan pyssla lite!

Jaja, hej svejs

Besviken...

Igår var vi och kikade på en lägenhet, jag hade längtat jätte mycket men blev tyvärr besviken när vi väl kom dit. Det är synd för jag hade hoppats på den lägenheten, anyway jag ringde idag och tackade nej. Men våran tur kommer väl den med, nån gång ska vi väl hitta den som känns rätt för oss!

Ska knalla ner på stan snart! Sen ska jag till jobbet och fixa med personalrummet ett litet tag innan jag börjar jobba (schemat) Hoppas ni får en bra Torsdag!

Krams!


Grattis min bror...

Idag fyller min bror 19 år, och det ska firas hemma hos mamma och pappa med god mat. Hela familjen kommer vara där, det ska bli myys!

Men först ska jag till jobbet och fixa!
Krams


Favorit bilden på Brorsan och Maja, 2006



 


Måndag!

God morgon!!
Sitter här vid nya bordet och kollar ut genom fönstret och tänker på hur mycket jag faktiskt älskar vintern, Det är ju så mysigt när man blir sådär lagom röd om kinderna när man går ut, man får ta på sig sin stora gosiga vinterjacka :) Jag älskar det!

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till jobbet och börja fixa med peprsonalrummet :)
Hoppas ni får en underbar dag! :)


Nytt bord i köket..

Ni kan väl få en liten smygtitt på hur det blev med barbordet :)


Barbordet kommer från
Ikea och stolarna från Ellos.

Mys söndag!

I Fredags efter att jag jobbat så hjälpte jag syster att flytta, det tog sin lilla tid och efter det så bjöd hon på mat och älsklingen och jag la oss tidigt den kvällen.

Igår var det jobb som gällde, men då blev det från 7:30-15:00, åkte hem och tog det lite lugnt innan det blev dags att åka till älsklingens föräldrar för att äta lite mat, kantarellpaj med sallad och stenugnsbakat bröd, det var smarrigt! Senare på kvällen drack vi glögg och åt pepparkakor och lussebullar.

Idag har jag varit ledig och älsklingen och jag har städat lite och skruvat upp barbordet i köket. Nu har vi myst en stund i soffan och ätit hemmagjord pizza samtidigt som vi kikat på Hancock.

Imorgon börjar vi fixa i personalrummet på jobbet :) Jag och A ska dit och börja rensa ut och skruva ner en massa grejer, vi ska försöka hinna så vi lkan börja måla imorgon :)

Nu ska jag mysa vidare här.
Kram på er!


Torsdag

Idag har jag hunnit diska, vi har haft ett stort berg av disk här hemma så det var på tiden.
Nu sitter jag med pyjamas byxor här i soffan och äter en macka och dricker varm choklad, solen lyser utanför på den lilla snön som finns kvar, det känns så underbart!

Om några timmar är det dags för jobb och tills dess ska jag bara slappa!
Hoppas ni också har en underbar Torsdag! :)
Kram från lilla mig!


Hej mitt vinterland....

Idag har det snöat massor, hoppas det ligger kvar så det blir lite ljusare ute.

Idag var det meningen att vi tjejer från jobbet skulle luncha tillsammans och kolla efter färg till personalrummet, men det blev i slutändan bara syster och jag så vi köpte med thai mat till jobbet och planerade och mätte hur vi skulle göra i personalrummet, nu är vi klara så på Måndag kör vi igång :)

Sedan åkte pojken och jag och bytte till vinterdäck på båda bilarna, det behövdes för det var inte roligt att åka med sommardäck på snö, det var lite läskigt faktiskt, men nu är vinterdäcken på iaf! :)

Imorgon är det jobb för min del! 16-24.
Kram på er!


Onsdag!

Vi kör en dagens outfit, bättre sent än aldrig!
Såhär såg jag ut idag!

 

♥ Linne, H&m
♥ Kofta, H&m
♥ Jeans, Lee
♥ Stövlar & väska, wedins
♥ Jacka, North Brook,

Vardagsrum!

Lovade ju er att visa lite bilder på vårat vardagsrum, så jag slänger in några innan jag kilar till jobbet!



Här är våran kära tv. ( tv bänken ska bytas ut, Snart )



Här sitter vi när vi myser framför tv:n. Sofforna vill vi sälja, intresserad ?
 maila
[email protected]



Liten mys fåtölj i hörnet!



Hyllan med alla filmerna ;)

Jobb Jobb!

Idag har jag fixat med alla räkningar och rensat bland viktiga papper. Vi sätter in alla räkningar i månadsordning så man bättre kan ha koll och gå tillbaka och titta vart man gjorde av pengarna :)

Jag har jobbat hela helgen och idag är inget undantag, men imorgon och Onsdag är jag ledig, fast jag ska ev till jobbet på Onsdag, vi ska få en utbildning via datorn, vi får göra den när vi vill, fast helst på våran lediga tid (såklart tjänar vi pengar under tiden) vi skulle göra den i veckan och imorgon är jag upptagen så Onsdag är den enda dag jag kan eftersom jag jobbar alla andra. oj vad jag tjattrar! På med arbetskläderna!

Kram på er!


Jobb outfit!

Detta är väl inte den bästa bilden men såhär ser jag iaf ut på jobbet!.. vackert va ? haha!


Lördag

Det var skönt att jobba igår och på kvällen träffade jag några vänner och pratade lite, kom hem runt kvart över två inatt och gick o la mig vid tre. Min älskling väckte mig halv fem och då var det dags att skjutsa honom till Duveholms hallen, han skulle spela match idag, i Dalarna så dom skulle åka väldigt tidigt. Jag åkte iaf hem direkt efter och la mig i sängen och sov som en stock.

Nu ska jag alldeles strax åka och hämta ut ett paket till min syster och sen ska jag jobba, känns bra faktiskt jag trivs på jobbet och med mina "kollegor", det är ju positivt.

Kram på er!


Myskväll med syster...

Nyss var jag på Specce med syster yster och handlade lite dipp och morötter, vi ska nämligen ha en liten myskväll och titta på film, "Make it happen" någon dansfilm som syster hittat, får se om den är bra!

Imorgon är det jobb, då ska jag jobba med syster yster, skojj skojj!
Ha en trevlig kväller!
Kram från mig!


Torsdag!

Tänkte fota dagens outfit idag men kameran ville inte som jag, tyvärr.
Men jag bjuder på en halv outfit :P

Ikväll tänkte jag kanske visa er mitt vardagsrum, där jag ofta sitter och bloggar, fast just nu är jag i sovrummet. Vi vill köpa en stationär dator också, men som det är nu så har vi ingenstans att ha den, men vi är på jakt efter en trea helst en bostadsrätt, hojta till om ni ser nån fin (här i stan då)


 



♥ Farfarstop, H&m
♥ Jeans, Gina tricot
♥ Halsband, fått från syster :)

Bänkskiva!

Finns det någon som vet vart man kan köpa billiga bänkskivor i ek ? eller kanske lite större hyllplan i ek ?
Jag ska nämligen bygga en tv bänk men en bänkskiva i ek kostar en del, vilket inte känns så kul när man ändå måste såga sönder och bara använda en liten bit.


bild lånad från
rusta.se

Onsdag!

Det var skoj med ljusparty igår, Zarah bjöd på smörgåstårta, jag är inte så förtjust i det men en liten bit slank ner i magen. Jag handlade lite ljus, hittade ingen fin ljuslykta. Bokade en visning också så den 9 December kl 18 är det ljusparty hemma hos mig, Welcome!

Ska vara barnvakt till lilla Maja snart, min syster ska på ett möte så jag fick äran att ha Maja för mig själv en stund, funderar på om vi ska gå och fika. Jag ville inte vara hemma hos dom eftersom vi inte riktigt vet när hon blir klar, jag börjar ju jobba 16 och vill inte gärna komma sent!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen snart!
Kram på er!


Ingen bra dag...

Det är ingen bra dag idag, jag vaknade på tok för sent och kände mig nere och deppig, drog täcket över huvudet och fick verkligen kämpa för att ta mig upp. Väl uppe är hela lägenheten mörk och utanför är det mörkt och regnigt, toppen!
Försökte fixa med bloggdesignen men det gick ju inge bra så jag skiter i det, det får vara såhär ett litet tag! Sen tänkte jag göra mig iordning, och vad glad jag blev av att se mig själv i spegeln, NOT! känner mig verkligen hemsk idag, håret är fel, påsar under ögonen m.m men jag orkar inte bry mig.

Ska alldeles strax åka hem till Zarah, ikväll är det ljusparty hemma hos henne, som jag ska shoppa! Känns ju alltid bra att handla när man är lite deppig plus att det behövs en massa ljus nu såhär i vintertider.

Hoppas att ni har haft en bättre dag!
Krams



Denna elefant kómmer från partylite, märket man handlar på ett ljusparty.

Mitt liv nu..

Dålig uppdatering, igen jag vet!
Det händer ganska mycket i mitt liv just nu så jag varken har tid eller ork till bloggen.

I Fredags jobbade jag på dagen och slutade kl 15 så jag, älskling och min syster tog en liten trip till Ikea, köpte inte så skojjiga grejer, mest nödvändiga saker men det var skoj ändå. Lyckades hitta ett par skor, varma skor, på Wedins inte Ikea haha :)

Igår var jag hemma hos min mamma och bara njöt av att faktiskt vara ledig, senare på kvällen åt jag tacos med syster och Maja, en mysig dag med andra ord.

Idag har vi städat lite här hemma, snart ska va handla och senare ska våra pappor firas ;)

Imorgon och Tisdag ska jag vara ledig, men man vet ju aldrig! sist när jag sa så fick jag ju jobba!

Krams på er!

Min nya jacka...

Tänkte visa er min nya jacka, inte den bästa bilden men ni får ju se på ett ungefär hur den ser ut.
Man känner sig som ett hus i den, den är stor och mysig, jag verkligen älskar den!


Njuter..

Jag är sjuk, jag är täppt i näsan, jag är seg och trött.. men vet ni vad ?
Jag sov länge, kollade på en hel film och sitter nu i soffan i myskläder med nytvättat hår och äter lussebulle och dricker julmust, och bara njuter av att vara. Jag har jobbat en hel vecka i sträck med en hel del långa pass, men jag klagar inte det har varit roligt, men eftersom jag är sjuk  så har det varit lite segt och jag har längtat efter att bara få vara. Ska jobba ikväll också sen är jag ledig i hela två dagar :D (ska vara iaf).




Lilla Maja blir stor!

Idag är inte vilken dag som helst, min lilla älskling Maja fyller nämligen två år. Hon föddes 21:44 och jag satt i Mattes lilla lägenhet i Mjölby när jag fick samtalet om att hon kommit till världen och morgonen efter fick jag hålla henne i min famn för första gången =) Nu är hon en stor flicka, och alltid lika charmig.

Här om dagen sa hon - Lilla Fiia, älskar dig vet du väl.. hon var sådär lagom snorig och strök mig över huvudet, vad gör man ? smälter såklart och gav henne en massa pussar :)


Första mötet med Maja 2 nov 06