Lager 157

Lager 157, hade väl inga förväntningar, men vårat hederliga Factory Outlet har ju faktiskt lite mer utbud men man kan nog hitta bra fynd på Lager 157 också, jag gick ju inte tomhänt därifrån direkt, tre tshirts till mig och två till matte, ett par leggins, en tshirt och en tunika till Maja också!

Min syster berättade om en kund som kom in på Statoil som var så fascinerad över att vi är bästa vänner trots åldersskillnaden (5 år). Det fick mig att tänka lite, min syster är verkligen min allra bästa vän som alltid ställer upp för mg, och hur bra är det inte att ha sina bästa vän med sig på familje event, dop, bröllop, släktträffar m.m

Fast jag står egentligen hela min familj nära, och jag är verkligen lyckligt lottad över att jag har dom som familj.
Jag älskar dom allihopa så oerhört mycket!


Lookalikes ? Ja vi är ju släkt iaf ;)

Roadtrip ;)

Ska till Lager 157 med min syster nu, Skriver mera sen!


Yves Saint Laurent!

Sitter och kollar lite på Tuifly nordic taxfree sidan och jag funderar på att beställa detta kit från Yves saint Laurent, det innehåller mascara, touch eclat "concealer" och nya parfymen ysl Elle, men jag har svårt att bestämma mig, det finns ju så mycket man vill ha till massa bra priser! Vi får se vad det blir :)


Bild lånad från
www.tuiflynordic.se

En bild innan läggdags!

Har ju lånat min systers dator nu och har setat och kikat lite på hennes bilder, man måste ju snoka när man ha chansen, haha! Jag hittade en härlig bild på mig och Matte från när vi var i Braehus, tror det var förra sommaren, alltså 2007.
Jag bjuder på denna...;)


One tree hill, yes!

Nu har jag tänt en massa ljus och ska alldeles strax kika på dom senaste avsnitten av One tree hill som jag har missat, vilken underbar Onsdagskväll =)

Puss till er!!!


Snart 5 år!

Vi har inte ens kommit iväg på våran resa till Turkiet än och ändå sitter jag här och planerar en ny. Det är nämligen så att i Februari har älsklingen och jag varit tillsammans i 5 år ooch vi känner för att fira det ordentligt, och har pratat om en spa weekend, London weekend, eller bara myys på ett riktigt lyx hotell.  Jag röstar självklart på London men jag kollar upp alla alternativ. Mer om det kommer nog längre fram!



Utkast: Nu har ...

Nu har jag varit duktig och ringt till försäkringsbolaget och  fixat med intyg på reseförsäkring!! duktig jag är!
På Lördag är det bara en vecka kvar till vi åker, ska bli så skönt! Bara älsklingen och jag!

R.i.p

NYHETER | SENASTENYTT
LÖRDAG 20 SEPTEMBER 2008
 
Vingåker
21-åring omkom i singelolycka utanför Vingåker
En 21-årig man från Katrineholm omkom under natten mot lördag när en bil gick av väg 52, vid reningsverket utanför Vingåker. Larmet om olyckan inkom till SOS Alarm klockan 04.23 på lördagsmorgonen.


Det ser ut som en singelolycka där bilen av oförklarlig anledning gått av vägen och voltat. Den avlidne låg utanför bilen, och bilen har brunnit efter olyckan, berättar polisens vakthavande befäl Kenneth Wiklund.
Den efterföljande branden totalförstörde bilen. Tack vare ett id-kort som hittades på mannen har hans identitet kunnat fastställas. Den omkomne är en 21-årig man från Katrineholm.
www.kkuriren.se


Jag är stum, när sånt här inträffar någon man känner så finns det bara inga ord. Man känner sig liksom bara så tom.  Väldigt många kände denna kille på ett eller annat sätt, en alltid glad och sprallig kille som lättade upp stämningen :(
Hoppas du har det bättre där du är nu J.

händelserikt ja!

Det har varit en händelserik dag idag! Jag har varit i Nyköping med syster, Maja och Lenny. Det vartrevligt om man bortser från min parkeringsböter, nej jag parkerade inte illa, bara 10 min längre än biljetten. åhh! Så nu blir man lite fattigare!

Resan är bokad, betald och klar ;) Den 4e Oktober åker vi, det är exakt två veckor imorgon!

Nu ska vi till älsklingens syster och hennes karl och äta tacos. Mumms!


God natt!

Ska alldeles strax sova, är riktigt trött faktiskt!
Imorgon ska jag jobba 12-22, så dagen kommer att gå ganska fort iaf.

Ne, sängen kallar! God natt!


Turkiet ?

Ja idag varvi nere på resebyrån och kollade på resa, Det lutar åt att vi åker till Turkiet i början av Oktober, vi ska egentligen bara bestämma oss för ett av hotellen vi kollat på, men dte är ju ca 2 veckor så imorgon kanske det är fullbokat, jaja vi får se hur det blir med det!

Nu ska vi åka till svärföräldrarna och fika lite! :)

Puselipuss!

En Dagens, Onsdag

ska strax iväg med syster upp till Öb och sådär... först tänkte jag slänga in en dagens!




  

♥ Stuprör, Crocker
♥ Långt linne, Cubus
♥ Oversize skjorta, Gina tricot
♥ Skinnjacka, Red Label
♥ Halsduk, Jc (ällsklingens)
♥ Skor, wedins

Vill resa!

Ska hoppa in i duschen och sen ska jag knalla iväg till jobbet.
Imorgon ska vi ner till resebyrån och jag hoppas hoppas att det blir en resa bokad då :)

Puss på er!

Livet är orättvist!

Inatt har jag funderat mycket, jag har läst en blogg om en 20 årig tjej och hennes kamp mot cancer, hon fick diagnosen september förra året och natten till igår somnade hon in, mina tankar går självklart till hennes familj och vänner.
När man läser om detta så får man sig en tankeställare, hon var liksom bara 20 år ?.. Livet kan tas ifrån oss när som helst, det är läskigt men sant! 


Lite krasslig

Idag känner jag mig faktiskt lite krasslig, har ont i huvudet och fryser! bara jag inte håller på att bli sjuk. Ligger här i sängen och bloggar lite, saknar min älskling, ikväll har vi bestämt att lagavåran favorit mat och mysa i soffan med massa ljus :) åh, jag känner mig lite nykär! ♥

Ne nu ska jag fixa något att äta, ta på mig mjukisbyxor och lägga mig i soffan och kolla på One tree hill och hoppas på att min huvudvärk försvinner. Grannen poppar där nere, hörr varenda ord dom sjunger i låten, en aning irriterande!

Ne puss på er!

Måndag!

 


Idag har jag på mig farfarstop och skärp från H&m och jeans från Gina tricot.

Jag har saknat diig!

Jag åkte med tåget till Hallsberg där min älskling hämtade mig, Vad skönt det var att få krama om honom, sedan åkte vi in till Örebro gick på Ikea och lite andra affärer innan vi åkte och käkade. Nu är jag hemma iaf, har precis duschat och gjort morötter och dipp och väntar nu på att "ensam mamma söker ska börja" :) ska krypa ner i soffan under täcket med älsklingen, gud vad jag saknat honom :)  Mer om resan tar vi en annan dag!




Gbg

Nu sitter jag här hos min vän i Göteborg, igår åt vi på resturang och sedan gick vi på bio, och kan ni gissa vad vi såg ? Mamma mia såklart, jag valde, men han tyckte att den var bra iaf, goodie!

Idag blir det paarty och jag ska få använda min nya klänning, weeiii! =)

Ne jag har inte så mycket att skriva, ville bara säga hej! Syster yster vill ha en bild på kvällens outfit men vi får väl se om den dyker upp!

puss på er!

Jag åker till Göteborg!

Nu har jag bestämt mig, frågade några andra vänner om de kunde följa med till gbg men det var ingen som kunde med så kort varsel så jag åker själv, så får det bli! Nästa gång jag skriver blir nog nere i Göteborg alltså!!!

Nu är det final i Hell´s kitchen, Måste se!
Puss på er

mina naglar!

Här får ni dom där före och efter bilderna på naglarna som jag lovade er. Tack min kära syster yster som alltid ställer upp för mig, vad skulle jag göra utan dig! Love u sis!

Före



Efter




ledsen.

Ni vet den där gbg resan som jag längtat efter i ett antal veckor ?
Jag har köpt en ny klänning som jag längtat efter att få använda, snygga skor till klänningen, fixat naglarna, planerat, sagt nej till jobb.. för att kunna åka. Idag bokade jag biljetter och någon timme efter det fick jag reda på att det inte blir av ..

Känner mig sviken och ledsen. så jävla ledsen!

Någon som vill åka med mig till Göteborg ?


Naglar!

Vad har ni för er ?
Jag ska alldeles strax få mina naglar fixade, hur underbart som helst. Jag har naturligt fina och långa naglar så när jag fixar till det med fransk manikyr blir det super fint, får se om jag kan lägga in en före och efter bild sen!

Puss på er!


Irriterad Fiia..

Alltså den här resan till Göteborg kan knappast komma mer lägligt. Jag är så sjukt irriterad på alla människor runt omkring mig nu så det ska bli så skönt med lite nya ansikten. Jag vet inte varför jag är irriterad, känner mig bara så jävla arg... :/ Hoppas verkligen att den där utomlandsresan med älsklingen blir av också, vi behöver lite ensam tid med varandra, jag bryr mig inte om vart vi åker, bara vi kommer bort härifrån!

Skönt att man ska jobba ikväll, så man slipper tänka så mycket på allt annat! Imorgon blir det till att packa och sen bär det av till Göteborg på Fredag, härligt härligt!

Life...

Är det inte sjukt vad en liten låt kan få tankarna i huvudet att snurra som aldrig förr ? minnen som kommer tillbaka, ibland kan jag även få tillbaka den känslan jag hade. bara genom att höra en låt.

Just nu lyssnar jag på Westlife - flying without wings, den får mig att tänka på när min vän flyttade till Örebro och jag hälsade på henne, Vi var ute och gick och stannade till vid en lekpark och gungade, det var såå många år sedan men jag kommer ihåg vad jag hade på mig, doften och känslan jag hade. Ibland önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka tiden för att få uppleva vissa stunder igen och verkligen njuta av dom!!..

En vän och jag diskuterade igår och idag mycket om livet och vi konstaterade mer eller mindre att vi funderar så mycket på framtiden att vi liksom glömmer att leva i nuet, och väl i framtiden tittar vi tillbaka och undrar varför vi inte tog vara på alla stunder man hade, why ?...

Klänning från Asos!

Idag fick jag hem min klänning från Asos, den är hur fin som helst, den är dock en aning stor över bysten men det är väl sånt man får ta. Den kommer passa alldeles utmärkt på våran lilla party kväll i Göteborg :)


Måsten..

Om jag har gått och längtat efter något en lång tid och det till slut känns som ett måste, varför känns det då så svårt att genomföra det ?!  känns inte alls lika kul..


One tree hill, yes

Ska bara se det nya avsnittet av One tree hill sen blir det sängen för mig, imorgon ska jag nämligen vara på jobbet kl 6, snark. Jag hatar att öppna, är så rädd att försova mig!

Ne gott folk! Sov gott!
Kramen


Väntar med spänning!

Ja, jag väntar med spänning på min klänning från Asos som jag beställt, jag hoppas verkligen att den kommer innan fredag. Jag är så nyfiken på hur den ser ut irl men samtidigt är jag så sjukt nervös att den inte kommer passa med strl m.m Vad gör jag då ? nej, positivt tänkande!

Idag har jag varit med Maja på dagis, det gick bra! Hon var jätte snäll imorse och satte sig i vagnen utan något gnäll, skönt det! "Fröknarna" på dagis är super trevliga. Försökte hålla mig lite i bakgrunden och pratade med Maja bara när hon själv kom till mig, hon ska ju faktiskt klara sig själv där. Hon bet en liten kille i fingret så han började blöda, hon har aldrig gjort så förut, hennes fröknar reagerade inte så jag fick säga åt henne på skarpen så till slut sa hon förlåt till den stackars lilla killen som låg och grät. Barn alltså!

Trääning!

Åh vad skönt det var att träna idag! Underbart!
Nu ska jag åka till min syster yster, hon ska iväg imorgon bitti så jag ska spendera min förmiddag på dagis med Maja, hon är fortfarande på inskolning, min syster brukar lämna henne en stund men hon trode Maja skulle bli ledsen om jag gör det! Vi får se hur jag gör!

Pusselipuss!


Dagens Oufit, Måndag!

Jag lever..
har setat vid datorn ett tag men har glömt att lägga in dagens outfit så jag tänkte göra det nu!

 

Jag har på mig mina svarta favorit jeans från Gina tricot och twiggy tshirt vart den nu kommer ifrån, topshop ? Pumps från wedins och klocka från Regal.