Längtar efter sol och värme...

Visar lite bilder från när älsklingen och jag var i Turkiet, Oktober 2008!



Min alldeles egna älskling. Här i väntan på bussen som ska ta oss till marknaden.



Jag på marknad!



Stranden i Alanya, underbart!


Promenad i Alanya, älsklingen retades och jag blev arg (därav att jag pekar finger)


En vanlig syn när man låg på bryggan vid hotellet!

Löördag!

Igår pratade jag med en läkare, eller rättare sagt sjuksköterska, jag skulle använda en speciell nässpray och ta Ipren/Alvedon mot huvudvärken och var det inte bättre på Måndag skulle jag komma dit.
Det känns som att det duger för stunden men sen kommer allt tillbaka, jag vaknar på nätterna och kan inte andas för att det är så täppt, men vi får se hur det blir, känner mig mycket piggare iaf!

Känner mig lite nere och ensam idag, skjutsade älsklingen och en av hans lagkamrater imorse kl 6, dom skulle iväg och spela match och kommer inte hem förrän runt tio ikväll. så vad ska man hitta på?

Kom precis på att vi har cola i kylen och det är helg :) mums mums, ska nog ta mig ett glas!

fortfarande sjuuk!

Meningen var att jag skulle jobba idag, men det blev inte så.
Jag har funderat ett tag nu på varför min mamma som blev sjuk samtidigt som jag är frisk och tillbaka på jobbet, samt varför min syster som blev sjuk ca tre dagar efter mig är frisk, sen pratade jag med min mamma och då slog det mig, eller hon sa det rättare sagt till mig. Antagligen har det satt sig i bihålorna vilket menas med att jag behöver pencillin så det första jag gör imorgon är att ringa till läkaren!

Hoppas det är så, så jag kan få medicin mot det och bli frisk någon gång!


god morgon ?

Jag vaknade för ca en timme sen efter en mycket jobbig natt, men jag överlevde!
Nu är det dags för tidning och frukost/lunch, saftsoppa! åh så smarrigt... (ironisk)


överlycklig..

I flera dagar har jag varit sugen på isglass med smak av cola, jag visste att vi hade isglass hemma men jag trodde det var piggelin som egentligen är en favorit hos mig, men jag rotade igenom frysen och hittade isglass några med smak av cola och några med hallon. Halleluja!

Förövrigt mår jag sådär. hoppar verkligen, ena stunden känner jag mig helt okej och andra stunden känns det som hela världen ska gå under och som huvudet ska sprängas så fort jag hostar. men på Torsdag ska jag jobba så är det bara, sjuk eller inte!

jag vill inte mer!

Imorse trodde jag att jag skulle dö.

Igår kväll satt jag uppe med mina syskon och kollade på en stand up komiker (på film). Efter att ha tagit alvedon och hostmedicin kände jag mig ganska pigg, tänkte att jag kanske höll på att bli frisk trots allt, ack så fel man kan ha.
Somnade runt två-tre och vaknade runt sex, om jag ens sov jag vet inte om jag sov och drömde eller hade hallucinationer, kunde knappt andas och huvudet höll på att sprängas, tårarna och snoret rann och värkte som satan i hela kroppen, gick ner och kollade om jag hade feber, såklart, ganska hög också så jag tog medicin och alvedon och la mig i soffan i hopp om att jag skulle somna igen.

Om man bortser från när jag hade körtelfeber så har jag nog aldrig varit såhär sjuk, jag hoppas det inte håller i sig allt för länge för jag orkar verkligen inte.


En frisk Fiia!



 


Nu är jag sjuuk!

Ligger hemma hos mamma och pappa och ska precis kika på det senaste avsnittet av One tree hill, igår låg jag och kollade på säsong 4, har liksom börjat om, men nu ska jag alltså se det som gick i usa igår eller när det var...

Jag har feber idag, 39,1 så jag ligger och fryser, lite svårt att andas som alltid när jag är sjuk. Blir det inte bra snart måste jag ringa vårdcentralen. aja hoppas ni mår lite bättre iaf!

Sjuk ?!

Ligger i sängen och kollar på One tree hill, älsklingen ligger precis intill och sover, min sötnos! Jag kan inte sova, tror  jag håller på att bli sjuk, Varje gång jag tar ett djupt andetag måste jag hosta och det känns som det sitter i lungorna. Jag får bara inte bli sjuk nu, har en massa arbetsdagar framför mig!

Jaja, God natt på er!

snart 5 år, älskling!

Det börjar dra ihop sig, snart är det min och älsklingens 5års dag, goosh vad tiden går fort! Vi pratade under middagen idag att vi fortfarande inte har bestämt vad vi ska göra, det behöver egentligen inte vara något stort men middag och mys har det ju varit alla andra år.

Älsklingen sa att vi kunde checka in på något lite lyxigare hotell i stockholm, gå ut på fin middag på kvällen och bara ligga inne på hotellrummet och koncentrera oss på varandra, låter det inte härligt?

anyway, kikade runt lite på olika hotell och hittade ett fyrstjärnigt best western med super mysiga rum, och inte nog med det så hade dom ett erbjudande, Time for love så här står det på hemsidan...

Hur ofta tar man sig tid att spendera tid med sin partner?
Med vårt paket-Time for love- ger vi just er den chansen i
 samarbete med Planet Fitness SPA.

Checka in hos oss i ett Executive rum med badkar där ni
blir överaskade med mousserande vin, säsongens frukt & choklad.
Bada badkar i rummet & bada bastu helt själva i vårt relaxrum.

På Planet Fitness SPA blir ni väl omhändertagna. Du får ett
 hydromasserande kurbad med aromiska oljor medans din
partner får helkroppsmassage samtidigt i ett angränsande rum.
Efter halva tiden får ni en kopp té medans nytt vatten tappas upp
och därefter byter ni behandling.

Njut av en lyxig romantisk weekend i kärlekens tecken!


Det var inte alls dyrt heller, 1395 kr per person. Ett rimligt pris för att unna sig lite extra lyx och kärlek med någon man älskar eller vad säger ni ? Ska höra med älsklingen imorgon, nu ska jag iaf sova! God natt!



Älsklingen och jag i Turkiet Okt 2008
(fotade bilden i ramen den sitter i, därav den dåliga kvaliten)

Biio!

Igår tog jag och mina tjejkompisar bilen till Heron city i sthlm för att gå på bio och äta middag. Såklart hann vi med en liten sväng på Ikea och jag köpte mig en taklampa till hallen, tack och lov, äntligen ska den risiga saken som sitter där nu bort.

Vi åt på resturang först, en mysig liten resturang, sedan fick vi vänta ett tag innan bion började och stackars anna började må dåligt, men tillslut fick vi gå in och sätta oss i salongen och filmen började (Bröllopsduellen). Jag tyckte den var bra, ganska rolig.

Tack kära vänner för en underbar kväll :)

Torsdag!

Idag känner jag mig ensam och nere, antar att det är en sån dag!
Jag jobbar ikväll, det gör jag alltid när jag har den där känslan och bara vill ligga hemma i älsklingens famn och kolla på film. Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu så jag vet inte ens hur jag ska koncentrera mig på jobbet, men det är bara hålla ut, imorgon är jag ledig igen.

Jag hoppas att det blir av att jag och några tjejer åker till sthlm och går på bio på heron city och äter middag på Lördag, jag skulle verkligen behöva det! :)

Kraaam på er!


Onsdag

Igår städade jag bort julen, usch vad trött jag var på den där granen och de mörka gardinerna i vardagsrummet.
Nu känns det luftigt och ljust med vita gardiner :)

Idag är jag ledig, ska skjutsa min älskling till läkaren om en stund och sen ska jag träffa mina systrar och Maja för en liten fika!

Kollade på Pearl Harbour igår, har varit sugen att se den i flera dagar men inte tagit mig tid. Men nu har jag sett den och den var lika bra som alla andra gånger.

Torsdag kväll..

När man jobbar kväll som jag gör så vänder man ganska lätt på dygnet, som jag har gjort nu, fast det är väl ganska naturligt antar jag. Det är inte direkt som jag har ro att åka hem från jobbet kl 12 och sova direkt.

Idag har jag varit ledig och syster och jag åkte till lager 157, köpte mig ett par riktigt sköna raggsockor faktiskt.
Åkte hem och handlade och lagade mat med älsklingen och nu sitter jag hos syster / mor&far. vi har gjort iordning lite morötter och gurka med dipp och ska alldeles strax kolla på en film, (har precis kollat på nya avsnittet av One tree hill)sen blir det hem och sova för min del.  Imorgon jobbar jag 12-22, Hoppas chefen är på bättre humör då för han vaknade nog inte på rätt sida idag!

God natt på er!

7 Januari!

Har nyligen ätit lite lunch, nudlar med campinjoner! inte direkt det bästa men det var faktiskt ganska gott.
Ikväll jobbar jag 16-24 så jag missar älsklingen :( men men, imorgon är jag ledig igen, lustigt att bara jobba en dag, men jag jobbar hela helgen!

Jaja! Vad gör ni en dag som denna ?


Trettondags afton!

Idag har jag en såndär dag då jag funderar en massa på livet och framtiden, jag är så lycklig över de saker jag har men samtidigt känns det som om det fattas något.

Vi ska ta tag i det här med att köpa bostadsrätt, vi håller koll hela tiden och varje dag är jag inne och kollar efter nya objekt, men nu ska vi verkligen boka tid med banken och prata lite med dom. Det börjar faktiskt kännas lite verkligt!

Idag blir det lugnt, sista lediga dagen idag, imorgon blir det jobb igen!

Måndag!

Tjoho!
Idagvaknade jag och älsklingen kl 13, av att telefonen ringde. Jag fattar inte, jag brukar aldrig sova så länge, känns som hela dagen är helt förstörd. 

anyway, älsklingen och jag ska ha lilla Maja en stund idag så vi tänkte ta med henne till hans föräldrar och fika lite, dom har tjatat på oss att vi måste ta med henne någon dag, dom tycker så mycket om henne, mitt lilla charmtroll.

Senare ikväll ska vi äta middag med några vänner (som vi gjorde igår också) Vet inte vad det blir för smaskens idag, vi kommer nog på någonting. Sen kanske vi ska åka pulka, hoppas på det iaf man får ta på sig massor iaf, inatt när vi var ute på "äventyr" var det 20 minus ute, 20 MINUS! burr!

Ne puss på er!




I´m alive!

Jag lever, för er som undrade! Bloggen har legat på is ett tag, det har varit så mycket med jobb, jul och nyår så jag har inte haft tid till att sitta still framför datorn. Internet funkar helt nu iaf, Tele2 var här och bytte uttaget, var tydligen något fel på det!

Julen firades med familjen och jag fick den där efterlängtade dammsugaren och en rosa eltandborste, mamma tyckte det var svårt att hitta julklapp till mig för det enda jag önskade mig var en eltandborste.

på nyårsafton jobbade jag på kvällen och jag tackar för att vi stängde kl åtta så jag kunde fira in det nya året med vännerna. Det var riktigt trevligt, vi åt gott och drack gott. 2008 var ett bra år men jag är helt säker på att 2009 kommer bli så mycket bättre!

Nu ska jag umgås lite med min älskling!

Gott nytt år på er!


Jag på nyårsafton, Klänningen kommer från
Asos.