Shopping Shopping....

Oj vad jag är dålig på att uppdatera, men det händer inget speciellt i mitt liv.
I Fredags hade vi planerat in grillparty men så blev det inte, så pojken och jag lagade tacos, hyrde film och myste i soffan innan vi slocknade halv tolv. I Lördags fyllde min äldsta syster år så på dagen firade vi henne, av oss syskon fick hon en mobiltelefon! Igår gjorde vi inget speciellt, åkte till Vingåker och kikade på outlet.

I fredags köpte jag en parfym, Escada sentimental heter den, sen igår köpte jag ett linne från Boomerang och ett par flip flops från Lacoste! Nu får det räcka, måste ju spara lite också!

Ne hörrni! Nu ska jag se om min syster är hemma, se om jag kan komma dit en stund innan jag börjar jobba 16-24!

Pusselipuss!

Onsdag

Hej på er....

Hur har ni det ?
De senaste dagarna har jag jobbat ganska mycket, det är superkul och jag trivs verkligen!
Idag är jag ledig och nu ska jag till jobbet och lämna lite saker sen ska jag hem och städa lite (det behövs) sen ska jag till syster o äta våfflor och efter det ska jag fika med en vän!

Ha en bra dag! solen skiner iaf!

Midsommar helg

I fredags var vi ute på landet och firade midsommar med älsklingens släkt, det var mysigt!
Jag skjutsade iof runt på folk så jag hann knappt sitta still och bara vara!

Igår var pojken och festade och jag jobbade sen var jag med Elin en stund, trevligt var det!
Idag har jag inte hunnit med mycket, jobbat och handlat.. lagat mat också!
Alldeles strax ska jag iväg på bio med en massa flickor, gissa vad vi ska se ? Sex and the city såklart!
Ska bli trevligt :) Imorrn ska jag passa på o sova länge, sen jobbar jag 16-24 så jag kommer missa älsklingen precis, men sånt är livet!

Nej nu är det bio som gäller ;) Kram på er!

Torsdag!

Idag är jag morgonpigg... nej jag bara skojade.
Jag ska göra en sak idag, inte alltför rolig sak faktiskt men jag vill dock inte säga vad det är!

Alldeles strax ska jag åka till statoil och köpa en macka till älsklingen och sedan lämna den till honom på jobbet, han slutar tidigt idag. Vi ska nog tvätta bilen sen, han säger ju att jag har skitat ner den, det skulle jag aldrig kunna tro :P

Klippning blir det iaf i eftermiddag, eller snarare toppning!

Hoppas att ni får en trevlig dag, solen skiner idag :) Härligt!


Äntligen!


Vet ni vad ?
Idag har jag tagit mitt körkort.... weeii!




Nu ska jag hämta bilen på älsklingens jobb, sen blir det frukost hemma
hos min syster, jag mår så sjukt illa just nu!

Oh happy day!

Fredag den 13e idag. Har ni haft otur ?
Det har inte jag, gick upp kl 8 sen åkte mamma och jag och handlade mat och så för imorgon, bror min tar studenten och lilla Fiia ska stå för smörgåstårtan, hjäälp! Nej det går nog bra! positivt tänkande fiia!

Ska alldeles strax börja med tårtan, sen kanske det blir en snabb visit i eskilstunas tuna park ? Håll i er, det var min älskling som ville åka dit, Kors i taket!

Puss på er!

Älskar dig!

Älsklingen kom nyss hem, han har varit i Linköping och hämtat någon lastbil, med jobbet alltså!
Alldeles strax ska vi äta middag, Spagetti o köttfärssås blir det idag, fantasilöst jag vet men så är det!
Blir nog mys framför tvn  ikväll, känner för att ligga i hans famn ett tag, Underbart!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Krams Krams!


Sommar

Sommar sommar sommar... Okej det är väl inte det bästa vädret idag men mina sommarkänslor finns där.
Vi har haft en del planer för sommaren älsklingen och jag men det ser ut som allt skiter sig, ingen ide att grämma ner sig över det, vi får hitta på andra saker helt enkelt.
Något som jag alltid velat göra är att åka på roadtrip, bara tjejer. Lyssna på musik (o sjunga till i bilen) massa tjejprat, shopping m.m Bara åka iväg nån vecka och bara göra det man känner för... Någon som känner sig manad ?
Ne det lär ju knappast bli av det heller... men men... Vart tog alla vänner vägen :( ?


Två älsklingar!

Igår slog det mig, min älskling kommer bli en jätte bra pappa (nån gång) och innan ni drar några slutsatser så är jag INTE med barn.
Vi hade mys med Maja igår kväll.. Älsklingen (Matte) och jag skulle gå till affären för att köpa bröd och Maja följde med, vi satte henne i vagnen och Matte var den enda som fick köra.. hon satt med min telefon och lyssnade på musik och Matte var den enda som fick byta låt. Vi handlade det vi skulle sen stannade vi till vid dagiset utanför och gungade, och fiia fick inte ge Maja fart nej det skulle bara vara Matte. sen sprang vi runt lite, gick balansgång m.m..
Han tog hand om henne så bra, han är så omtänksam och mån om henne.. Han visade en sida som jag inte visste fanns där! Det känns tryggt! :)


Torsdag

Är det inte sommar med glass och jordgubbar ? mums!
Idag är jag på toppen humör, vaknade med en sån där underbar känsla i hela kroppen, Hoppas det håller i sig!
Nu ska jag äta mina jordgubbar ;)

image419

Onsdags Outfit

Hejsan svejsan!

Vad har ni för er i värmen ? Jag har städat och tvättat här hemma,( gud vad skönt det är med egen tvättmaskin )  så snart ska jag hem till mor o far med gott samvete, det är ju skinande rent hemma nu!

Tänkte slänga in en dagens outfit!
De senaste dagarna har jag sprungit runt utan smink, så skönt att bara slänga på sig kläderna sätta upp håret och voila!... sen att man inte känner sig så fin är ju en annan sak, men jag måste väl lära mig att det är såhär jag ser ut, såvida jag inte vill slänga ut flera tusentals kronor på skönhetsoperationer...

image416  image418



♥ Top, Gina tricot
♥ Shorts, Åhléns
♥ Väska, Asos
♥ Halsband, H&m


Bilder från A.Js konsert

Lovade er lite bilder från A.js konsert, jag har fått dom från syster nu!
Jag lever fortfarande på det, det var ju så sjukt underbart! Jag hoppas verkligen att han kommer till Sverige snart igen, då ska jag lätt gå! Hans album kommer iaf ut i slutet av året, men antagligen kommer snart hans första singel som han trodde skulle bli London.


 
image412

     



Sommar hos mamma o pappa ?

Här har det varit fullt upp de senaste dagarna. Har hjälpt mamma och pappa med köket, nej dom är inte klara än, iof har det inte ens gått två veckor och dom rev ju faktiskt ut ALLT! Det går framåt iaf, sakta men säkert.

I sommar kommer jag nog bo hemma hos dom, hoppas på att älsklingen gör mig sällskap där. Grejen är den att det är sjukt varmt hemma hos oss, solen ligger på i sovrummet och vardagsrummet på morgonen, köket, vardagsrummet och hallen på eftermiddagen/kväll.. huh! med andra ord blir det stekhett. Brevid garaget hemma hos mamma och pappa ligger det ett lite gästrum, låter kanske inte så charmigt men det är mysigt, klinkersgolv och vita väggar och det bästa av allt... det är svalt där inne dygnt runt ;) Jaja, vi får väl se hur det blir med det.


A.js konsert, helt underbar!

Jag ska berätta för er som är nyfikna.
Hade problem att sova i Onsdags natt, låg och tänkte på morgondagen, det var ju då vi skulle till sthlm på A.j McLeans ( min stora idol ) konsert. Vaknade runt 9 på morgonen, duschade, packade och gjorde mig i ordning.
Skyndade mig till syster och begav oss senare till tågstationen, vi stressade som tokar då vi var lite sena, tur för oss att tåget var tio minuter sent.

Kom upp till Stockholm och började med att köpa macka o vatten på pressbyrån, satte oss vid en kyrka och mumsade i oss....sedan knallade vi runt på stan, jag köpte endast en klänning från Cubus, i svart! jag ångrar att jag inte tog en rosa!  Lite senare på kvällen åt vi på pizza hut, riktigt mysigt! Då var klockan ca 17:00-17:30.. ca tre timmar kvar till konserten, vi var en aning nervösa. Fortsatte till centralen för att hämta våra väskor, byta om och piffa upp oss... för att sen gå till Berns där A.j skulle spela. När vi kom dit var det en liten liten kö utanför.. vi stallde oss i den och några med "vip" biljetter fick slinka före... men vi stod ganska långt fram och när vi väl blev insläppta stod vi ca 2 meter från scenen... 2 METER från A.j... men det tog typ två timmar innan han började spela, det var en dj som spelade massa musik innan, så vi passade på att gå till baren och köpa cider.

När A.j kom upp på scenen... alltså det går inte att beskriva med ord, vi stod så otroligt nära!! Vi var väldigt några på den lilla krogen, vilket var riktigt kul. A.j pratade en del och det kändes som man fick "lära" känna honom.... Han verkar vara en underbar person, verkligen underbar. Att höra hans röst sådär är helt otroligt, kalla mig knäpp och nojig men fy fan alltså... åhhhhhhhhhh! Han är rolig, snygg, smart m.m.... han skämtade en del också, det var kul! dock hade han nog världens fulaste tröja på sig (svart med guldiga stjärnor :/ ) men budskapet var fint " Love is the drug ". Han sa att vi skulle bli lite "kinky" om publiken tog av sig sina kläder skulle han också göra det, men så blev det inte! haha... iof tog han av sig tröjan, och oj vilket jubel det blev på publiken. hehe! Vissa låter var det lite fart i och vi dansade och hoppade, viftade med armarna m.m... riktigt drag faktiskt! Jag är fortfarande helt uppspelt, det här kommer jag leva på i flera månader...

Efter konserten blev vi typ deprimerade, tiden gick så fort, vi ville höra mer, lära känna honom mer. Det är ju verkligen något speciellt med honom.
Vi ringde till Sandra iaf ( skulle sova hos henne ) Köpte mat på McDonalds och tog tunnelbanan till henne, där satt vi och pratade om konserten och lite annat innan vi kröp ner i sängen.

Morgonen efter provade vi massa produkter som sandra fått i sin goodiebag kvällen innan när hon var på bloggafton. Sedan spådde min syster mig med Tarotkort.. läskigt hur mycket som stämmer faktiskt... är det en slump alltihopa ? Tror ni på sånt ?
Vi gjorde iordning oss och åkte till centralen för att möta upp Madde, sedan tog vi en fika och knallade runt på stan.
Men jag var trött och hade så ont i fötterna ( skoskav ) så det blev bara sminkborttagningsmedel från make up store. Sedan på kvällen åkte jag hem!

Min syster har bilderna från konserten, så jag hoppas på att jag får dom imorrn, jag lovar att lägga upp några!
Men ni kan ju få lyssna på A.js låt London ( inte vi som spelat in, hehe )